Νέο Chrysler 200

ByXenofwntas

02/05/2014

chrysler-200-2Οι Αμερικάνοι μπορεί να μη δημιουργούν αυτοκίνητα για την Ευρώπη, όμως τα μοντέλα τους δεν είναι από αυτά που θα αφήσουν αδιάφορο το κοινό. Με το νέο μοντέλο της Chrysler με την ονομασία 200, οι Αμερικάνοι πιστεύουν πως θα είναι αυτό που θα δώσει στην εταιρεία μια άλλη δυναμική. Το Chrysler 200 είναι μοντέρνο και μοναδικό με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει αμέσως από την εξωτερική του εμφάνιση.

Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κάποιος πως το 200 έχει δεχτεί σημαντικές εξωτερικές βελτιώσεις σε σχέση με τα άλλα Chrysler όπως τα μαρσπιέ, την αεροτομή, τον πίσω διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Την εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 19”. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα λευκά δερμάτινα καθίσματα με τις χάλκινες ραφές, οι οποίες βρίσκονται και στο τιμόνι. Επίσης, υπάρχει και ασύρματος φορτιστής για τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablet.

chrysler-200-3Το νέο μοντέλο προσφέρει όλα τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας όπως το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού οχημάτων, το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό όταν πλησιάζει όχημα με μεγάλη ταχύτητα. Επίσης, διατίθεται και το σύστημα αλλαγής λωρίδας, το οποίο ενημερώνει τον οδηγό με ειδική ένδειξη στο ταμπλό αν είναι ελεύθερος ο δρόμος ή αν πλησιάζει κάποιο άλλο όχημα.

Μηχανικά το Chrysler 200 τροφοδοτείται από το V6 Pentastar κινητήρα χωρητικότητας 3,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 295 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 35,8 κιλά. Το νέο μοντέλο θα βρεθεί στην αμερικάνικη αγορά μέσα στο 2015, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να το προσαρμόσουν όπως θέλουν αυτοί, σύμφωνα με τα γούστα τους.