Νέο Audi TT

ByXenofwntas

26/02/2014

Οι ημέρες για την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη όλο και λιγοστεύουν και συνεχώς αποκαλύπτονται νέα μοντέλα που θα βρίσκονται εκεί. Η γερμανική Audi θα παρουσιάσει το νέο Audi TT από το οποίο όμως προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο τα σκίτσα.

Εξωτερικά από αυτό που βλέπουμε ο σχεδιασμός θυμίζει το TT της πρώτης γενιάς, με την επίπεδη μάσκα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ το καπό σχηματίζεται από δύο καμπύλες. Στο πίσω μέρος διατηρείται η σπορ αίσθηση του αμαξώματος με τα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα, με το διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Εσωτερικά το νέο TT διαθέτει νέο ταμπλό, το οποίο θυμίζει περισσότερο φτερό αεροσκάφους, με τους αεραγωγούς να διατηρούν το κλασικό στυλ του ΤΤ. Όπως σε όλα τα νέα Audi, έτσι και σε αυτό η κεντρική οθόνη αναμένεται να αντικατασταθεί με την αναδιπλούμενη οθόνη. 

Μηχανικά δεν έχει διαρρεύσει κανένα στοιχείο, αλλά πιθανολογείται πως θα φορεθούν οι ήδη γνωστοί κινητήρες της Audi. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες με την έναρξη της έκθεσης.