Νέο όχημα πόλης από τη Skoda

ByXenofwntas

26/05/2014

skoda-CityJet-1Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην είδηση πως η Skoda μπορεί να δημιουργήσει το αυτοκίνητο των ονείρων σας, μέσω ενός προγράμματος φοιτητών, οι οποίοι θα είναι και οι αυριανοί εργαζόμενοι της τσέχικης εταιρείας (www.onlydriving.gr/skoda-citijet). Μετά από απόφαση των ιθυνόντων της Skoda, θα δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους το νέο Citijet.

Πρόκειται για ένα μικρό ανοιχτό αυτοκίνητο πόλης με μικρή κατανάλωση, που μπορεί να κάνει άνετες και εύκολες τις μετακινήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το νέο μοντέλο όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda είναι μπλε με λευκό, ενώ το εσωτερικό είναι κόκκινο και μαύρο δημιουργώντας μια έντονή αντίθεση.

skoda-CityJet-2Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το Cijitet τροφοδοτείτε από τον MPI βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 75 ίππους. Τέλος, το νέο μοντέλο με τα μέχρι τώρα στοιχεία που υπάρχουν αναμένεται να βρεθεί στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος και να βρίσκεται στις αγορές μέσα στο 2014 ή στο πρώτο τρίμηνο του 2015.