Νέο υβριδικό SsangYong στη Γενεύη

ByXenofwntas

10/02/2014

Η SsangYong θα παρουσιάσει το νέο της όχημα στην 84η Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί από 6-16 Μαρτίου στη Γενεύη. Το νέο XLV είναι ένα SUV μοντέλο με χαμηλές εκπομπές ρύπων και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το νέο όχημα έχει συνολικό μήκος 4,43 μέτρα, πλάτος 1,84 και ύψος 1,6 μέτρα. Το μεταξόνιο φτάνει τα 2,6 μέτρα, προσφέροντας έτσι άνετους χώρους για τους πίσω επιβάτες.

Το νέο 7θέσιο SUV προσφέρει μια καινοτόμο διάταξη καθισμάτων 2+2+2+1, προσδίδοντας στο όχημα μεγαλύτερη ευελιξία, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το υβριδικό XLV αναμένεται να τροφοδοτηθεί με τον πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων και από έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου.

Οι Κορεάτες με το νέο υβριδικό SsangYong XLV ευελπιστούν ότι θα κερδίσουν ένα ικανοποιητικό ποσοστό από την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, αφού ποντάρουν στο νέο πετρελαιοκινητήρα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, που τουλάχιστον στην ελληνική αγορά, θα διατίθεται με χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την παρουσίασή του στη Γενεύη.