Νέο πολυμορφικό από την Kia

ByXenofwntas

23/04/2014

kia-carnival-1Η Kia συνεχίζοντας την ανάπτυξη στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ετοιμάζει νέο πολυμορφικό μοντέλο. Το Kia Carnival το πρωτοείδαμε το 1998 και όπως όλα δείχνουν η κορεατική εταιρεία ετοιμάζει την τρίτη γενιά του συγκεκριμένου μοντέλου. Η κορεατική εταιρεία έχει ως στόχο με το νέο μοντέλο να ανεβάσει τον αριθμό των πωλήσεων της στην αμερικάνικη ήπειρο.

Το μόνο που υπάρχει προς το παρόν είναι το σκίτσο του νέου μοντέλου. Φαίνεται πως διατηρεί τη νέα μάσκα της εταιρείας και πιθανότατα οι πίσω πόρτες να είναι συρόμενες για μεγαλύτερη ευκολία στην είσοδο και έξοδο των επιβατών. Το νέο πολυμορφικό μοντέλο θα έχει τη δυνατότητα να δεχτεί έως και 8 άτομα με τη διάταξη καθισμάτων να είναι σε τρεις σειρές (2+3+3).

Από μηχανικής πλευράς αναμένεται να το δούμε με νέους εξελιγμένους κινητήρες, τόσο πετρελαίου, όσο και βενζίνης. Στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται με δύο κινητήρες πετρελαίου χωρητικότητας 2 και 2,2 λίτρων. Στην αμερικάνική Ήπειρο, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσει τα 6κύλινδρα σύνολα που εφοδιάζει η Kia τα μοντέλα της. Τέλος, το νέο μοντέλο είναι άγνωστο πότε θα το δούμε στις αγορές, αλλά σίγουρα εκτός του νέου σχεδιασμού θα διαθέτει όλα τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας της Kia.