Νέο ηλεκτρικό όχημα από την MG

ByXenofwntas

18/05/2014

mg-Dynamo-1Η βρετανική εταιρεία MG ετοιμάζεται να παρουσιάσει στα τέλη Ιουνίου σε εορταστική εκδήλωση που διεξαχθεί στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας ένα νέο ηλεκτρικό όχημα, ακολουθώντας και αυτή τη νέα νόρμα που δημιουργείτε στην αυτοκίνηση με τα ηλεκτρικά οχήματα. Η εκδήλωση θα γίνει για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων ζωής της MG.

Πρόκειται για το MG Dynamo ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα, το οποίο αναμένεται να λύση το πρόβλημα των καθημερινών μετακινήσεων στην πόλη του Λονδίνου και όχι μόνο. Σύμφωνα με τους Βρετανούς θα είναι το πλουσιότερο σε εξοπλισμό ηλεκτρικό αυτοκίνητο εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον πιο δύσπιστο πελάτη.

Ακόμα οι άνθρωποι της MG δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει κανένα από τα στοιχεία του η τα χαρακτηριστικά του, αλλά πιθανολογείται πως θα συνδυαστεί με έναν πετρελαιοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο πετρελαιοκινητήρας θα είναι φοβερά οικονομικός, όπως και οι εκπομπές ρύπων, οι οποίες αναμένεται να είναι λιγότερες από 125 γρ/χλμ. Με τη παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται να μάθουμε και όλες τις λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις τιμές, καθώς και πότε θα κυκλοφορήσει.