Νέο εσωτερικό στη Mercedes

ByXenofwntas

17/04/2014

mercedes-amg-gt-2Όσο περνάει ο καιρός πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης της νέας Mercedes AMG GT. Η παγκόσμια πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο, με τη γερμανική εταιρεία να έχει σκοπό να ενθουσιάσει τους οπαδούς των σπορ αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο με το μοναδικό σχεδιασμό που κόβει την ανάσα. Αν και ακόμα έχουμε αρκετούς μήνες για να δούμε το νέο μοντέλο η γερμανική εταιρεία έδωσε μια πρόγευση για το τι πρόκειται να δούμε από το νέο εσωτερικό που φιλοδοξεί να το εισαγάγει σε όλα τα επερχόμενα μοντέλα της.

Η σύγχρονη πολυτέλεια μαζί με την απόλυτη ασφάλεια είναι το νέο σλόγκαν των Γερμανών. Το ταμπλό δίνει έμφαση στο πλάτος, δημιουργώντας την εντύπωση μιας ισχυρής πτέρυγας. Το αποτέλεσμα αυτό υποστηρίζεται από τους τέσσερις κεντρικούς αεραγωγούς στα αριστερά, δεξιά και στις άκρες του ταμπλό. Η κεντρική κονσόλα παρουσιάζει ένα δυναμικό χαρακτήρα, ενώ τα υλικά που κατασκευάζεται είναι εγκεκριμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

mercedes-amg-gt-1Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό συνδυάζοντας την πολυτέλεια, αφού αναμένεται να διαθέτει ολόκληρο τον πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρει η Mercedes στα μοντέλα της, ενώ παράλληλα δεν μειώνει κανένα σύστημα ασφαλείας διατηρώντας ασφαλείς όσους βρεθούν να ακουμπούν στις πλάτες των καθισμάτων του νέου εσωτερικού της γερμανικής φίρμας.