Τον τελευταίο καιρό πάρα πολλές εταιρείες έχουν μπει στο χορό των Super Car, κάτι που μας δείχνει ότι η αυτοκίνηση κινείται εκτός των μικρών μοντέλων, λόγω οικονομίας, τόσο σε τιμή, όσο και σε καύσιμα και στα Super Cars, τα οποία απ’ όσο δείχνουν τα νούμερα, παρά την κρίση, έχουν μεγάλη ζήτηση. 

Η βρετανική κατασκευάστρια εταιρεία “Arash Cars” ετοιμάζει ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων, με τα αποκαλυπτήρια του να έχουν οριστεί για τις 28 Φεβρουαρίου. Το μόνο που έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν είναι ένα σκίτσο, το οποίο ωστόσο αποδεικνύει τις επιθετικές προθέσεις του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, αναμένεται να κατασκευαστεί εξολοκλήρου από ανθρακονήματα, κάτι που αυτόματα συνεπάγεται ότι θα διαθέτει ελαφρύ αμάξωμα.

Για τα μηχανικά του μέρη δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία, αλλά εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε ότι η τελευταία απόπειρα της εταιρείας με το Arash AF τροφοδοτούταν με τον ίδιο V8 κινητήρα που διέθετε και η Corvette Z06, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 550 ίππους. Ανεπίσημα κυκλοφορούν φήμες πως το νέο Arash θα είναι αρκετά πιο δυνατό, με την ισχύ να αγγίζεις τους 800 έως 1.200 ίππους, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί τα hypercars, καθώς και τη νεοσύστατη βρετανική David Brown.