Νέος πολυχώρος για τη Mazda

ByXenofwntas

02/09/2014
Νέος πολυχώρος για τη Mazda

mazda space 1Η Mazda ετοιμάζεται να ανοίξει το “Mazda Space”, μια εγκατάσταση 2.000 τ.μ. στην καρδιά της Βαρκελώνης, η οποία θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης της εταιρείας στις ευρωπαϊκές εκδηλώσεις. Ο πολυχώρος αυτός σχεδιάστηκε ως σημείο αναφοράς ατόμων με αντισυμβατικό τρόπο σκέψης, καθώς η  Mazda στοχεύει σε πελάτες και ομοϊδεάτες ανθρώπους, δηλαδή σε επαναστάτες με αιτία, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις, όπως ορίζεται από τους κανόνες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Mazda Space προσφέρει άπλετο χώρο σε δύο ορόφους για διάφορες δραστηριότητες. Η αρθρωτή επιφάνεια 1.000 τ.μ. στο ισόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκθέσουν αυτοκίνητα, ως μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων, για την παρουσίαση νέων αυτοκινήτων ή για άλλες εκδηλώσεις της εταιρείας. Το υπόγειο εν τω μεταξύ (επίσης 1.000 τ.μ.) περιλαμβάνει σαλόνια, γραφεία, εργαστήρια και χώρους συνεδρίων. Το Mazda Space αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις συνεντεύξεις τύπου, τις εκδηλώσεις και τις εσωτερικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα κατάρτισης εργαζομένων για τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες.

Η τοποθεσία του αποτελεί σημαντική πτυχή της εγκατάστασης. Το Mazda Space βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη μοντέρνα περιοχή του El Born της Βαρκελώνης κοντά σε μια πληθώρα καταστημάτων, καφετέριες, μπαρ και μουσεία, ενώ είναι κοντά στην ακτή και τις παραλίες της πόλης. Επομένως αποτελεί το ιδανικό μέρος για να φιλοξενηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις και εξωτερικά συνέδρια. Όταν δεν είναι προγραμματισμένη κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση το MazdaSpace θα μπορεί να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους, όσο και στους τουρίστες να έρθουν σε επαφή και να βιώσουν τη Mazda εκ των έσω, εξερευνώντας την ιστορία και την κληρονομιά της εταιρείας σε μια μικρή έκθεση παλαιότερων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των generation MX – 5, Mazda Cosmo Sport, Mazda R360 Coupe και Mazda Carol.

Το Mazda Space θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στις 3 Σεπτεμβρίου μαζί με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mazda MX – 5. Οι λάτρεις της Mazda θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν εικονικά στο διθέσιο μέσω livestream στις 4 Σεπτεμβρίου στις 03:00 τα ξημερώματα στο www.mazda.com/stories/craftmanship/mx-5/mx-5_25th/thanksday/. Μπορούν επίσης να μοιραστούν σκέψεις και εντυπώσεις αναφορικά με την εγκατάσταση και το νέο roadster της Mazda μέσω Twitter και Facebook στο  #mazdaspace και #longlivetheroadster.