Νέες εκδόσεις για το Range Rover Evoque

ByXenofwntas

24/02/2014

Η βρετανική Rover δε θα μπορούσε να λείψει από τη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη που διαρκεί έως τις 16 Μαρτίου. Εκεί οι Βρετανοί θα παρουσιάσουν δύο νέες περιορισμένες εκδόσεις του Range Rover Evoque. Πρόκειται για τις εκδόσεις Autobiography και Autobiography Dynamic.

Tα Range Rover Evoque Autobiography και Autobiography Dynamic, διαθέτουν εξωτερικά νέα μάσκα, ενώ προσφέρουν οθόνη αφής 13,8”,  Land Rover InControl Apps και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 20”. Το Land Rover InControl Apps είναι το νέο σύστημα σύνδεσης του smartphone με την οθόνη αφής, από όπου πολύ εύκολα μπορεί να ρυθμίζει τα apps του τηλεφώνου, χωρίς καν να χρειάζεται η απόσπαση της προσοχής του οδηγού από το δρόμο.

Μηχανικά το Range Rover Evoque Autobiography τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 240 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 34,1 κιλά. Από την άλλη πλευρά Range Rover Evoque Autobiography Dynamic τροφοδοτείται και αυτό από τον ίδιο κινητήρα των 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ όμως να φτάνει τους 285 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 40,3 κιλά. Και τα δύο μοντέλα συνδυάζονται με το ZF 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Τέλος, και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μετά την παρουσίασή τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, με τις τιμές να ξεκινούν από 31.000€ για την αμερικάνικη αγορά.