Νέες εκδόσεις για τα Panda και Punto

ByXenofwntas

07/04/2014

fiat-panda-young-1Οι Ιταλοί της Fiat πάντα εκτός της κανονική έκδοση των μοντέλων που βγάζουν στην αγορά ετοιμάζουν και ειδικές εκδόσεις όχι μόνο για την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και για να ικανοποιηθεί ακόμα περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Αυτό έγινε και με τα Fiat Panda και Punto τα οποία λανσάρονται σε μια νέα έκδοση με την ονομασία Young.

Τα δύο μοντέλα απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό λόγω ονομασίας, αλλά και λόγω εμφάνισης. Το Panda Young διαθέτει εξωτερικά κίτρινες λεπτομέρειες που φωσφορίζουν, καλύμματα καθρεπτών σε ματ γκρι χρώμα και το λογότυπο “Young”. Από την άλλη πλευρά το Punto ναι μεν διατηρεί το ματ γκρι χρώμα στους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι μαύρες. Στο εσωτερικό προσφέρονται και στα δύο μοντέλα air-condition, νέες ταπετσαρίες με κίτρινες ραφές και ηχοσύστημα της Clarion, που συνεργάζεται με smartphone για μεγαλύτερη ευκολία.

fiat-punto-young-1Τα Panda και Punto Young θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις εκδόσεις των κινητήρων που χρησιμοποιεί η ιταλική φίρμα για τα δύο μοντέλα, με τις τιμές να ξεκινούν για τη βασική έκδοση του Panda Young από 9.950€ και να ισχύουν μέχρι τέλος Απριλίου. Από την 1η Μαΐου και μετά, οι τιμές της βασικής έκδοσης των Panda και Punto Young θα είναι 11.360€ και 12.710€ αντίστοιχα.