Νέα Jeep

ByXenofwntas

04/04/2014

jeep-cherokee-dakar-1Η αμερικάνικη Jeep μετά τα νέα Cherokee και Renegade ετοιμάζει την παρουσίαση δύο ακόμα νέων μοντέλων. Πρόκειται για τα Cherokee Dakar και Wrangler Mojo. Και τα δύο θα παρουσιαστούν στα πλαίσια του Jeep Safari, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α. Φέτος ο αγώνας θα λάβει μέρος στη Utah 12 έως 20 Απριλίου. Αν και από τους Αμερικάνους επίσημα στοιχεία ακόμα δεν υπάρχουν, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες δίνοντας μας μια πρώτη γεύση.

Το Cherokee Dakar φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι ένα ογκώδες όχημα με μεγάλα ελαστικά τονίζοντας τον offroad χαρακτήρα του. Το Wrangler Mojo δεν μας αφήνει να διακρίνουμε και πολλά στοιχεία παρά μόνο ότι κάτω από το καπό μπορεί να βρεθεί ένας ισχυρότατος κινητήρας.

Τα νέα μοντέλα σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι τα πρώτα δύο από μια σειρά έξι νέων αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, αναμένοντας τα υπόλοιπα τέσσερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Φαίνεται πως η αμερικάνικη εταιρεία έχει ανεβασμένο ηθικό από τους αριθμούς των τελευταίων πωλήσεων που δείχνουν σταδιακή αύξηση, ευελπιστώντας πως τα Cherokee Dakar και Wrangler Mojo θα τις ανεβάσουν τα ποσοστά ακόμα περισσότερο.