Νέα Bentley Mulsanne αποκλειστικά για την Ευρώπη

ByXenofwntas

16/01/2014

Μετά το αποκλειστικό μοντέλο της Bentley για τους Άραβες ήρθε η ώρα της Βρετανικής φίρμας να παρουσιάσει μια έκδοση της Muslanne αποκλειστικά για τους ευρωπαίους. Πρόκειται για την Bentley Muslanne Limited Edition, η οποία θα διατεθεί μόλις σε 22 κομμάτια, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Η διάθεσή της θα γίνει σε τρεις χρωματισμούς λευκό, δαμασκηνί και σκούρο μπλε, ενώ κάθε ένα από αυτά θα φέρει ειδική πλάκα με το αριθμό της. Εξωτερικά ξεχωρίζουν οι μεγάλοι προφυλακτήρες και οι ζάντες αλουμινίου 21”, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει η ξύλινη επένδυση του ταμπλό και φυσικά τα δερμάτινα καθίσματα με το τρισδιάστατο, ραμμένο στο χέρι, σήμα της Bentley στα προσκέφαλα. 

Στις διαφορετικές πινελιές που έχουν προστεθεί από τις κοινές Muslanne είναι και η ρύθμιση Sport που επιτρέπει στο οδηγό να επιλέγει το σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου. Επίσης περιλαμβάνονται LCD οθόνες μεγέθους 8” με DVD player και σύνδεση στο internet για τους πίσω επιβάτες, έτσι ώστε το ταξίδι τους να γίνεται άνετο, ενώ υπάρχουν και τραπεζάκια με ξύλινη επένδυση. Τέλος, σίγουρα αποτελεί κάτι διαφορετικό από μια απλή Bentley με τη περισσή πολυτέλεια που τη διαθέτει, αλλά θα θέλαμε να ξέρουμε και την τιμή της, για να δούμε ποιοι θα είναι οι 22 τυχεροί αγοραστές που θα προλάβουν να την αποκτήσουν.