Στην έκθεση αυτοκινήτου που διεξήχθη 20 με 25 Φεβρουαρίου στο Κατάρ η Bentley παρουσίασε τη νέα Continental GT V8 S, η οποία για πρώτη φορά θα ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή. Το νέο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα V8, προσφέροντας βελτιωμένες επιδόσεις και πιο σπορ εμφάνιση.

To μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πωλήσεων και μάρκετινγκ της Bentley, Kevin Rose δήλωσε “Η Bentley έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλη τη Μέση Ανατολή τα τελευταία χρόνια και είμαστε σίγουροι πως η Continental GT V8 S θα γίνει ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα στην περιοχή”.

Το νέο μοντέλο προσφέρεται με χαμηλωμένες αναρτήσεις, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, κόκκινες δαγκάνες φρένων, τα λογότυπα  V8 S στα φτερά και ζάντες αλουμινίου 20”. Η Continental GT V8 S θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις coupe και convertible. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 twin-turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 521 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 68,3 κιλά. 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της βρετανικής φίρμας οι πωλήσεις της Bentley Continental GT V8 S στη Μέση Ανατολή θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται μέσα στο Μάιο.