Νέα προωθητική ενέργεια από τη SEAT

ByXenofwntas

29/09/2014
Νέα προωθητική ενέργεια από τη SEAT

seat plus 1Από τη Δευτέρα 22/09/2014, δηλαδή εδώ και μία εβδομάδα, η SEAT καθιστά ακόμη πιο εύκολο για τους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της εταιρίας, χάρη στο νέο προωθητικό της πρόγραμμα με την ονομασία “SEAT Plus” που θα ισχύσει έως και το τέλος Νοεμβρίου. Το νέο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν όφελος απόσυρσης, δωρεάν συντήρηση για δύο χρόνια και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης κατά δύο επιπλέον χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η SEAT παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές να κερδίσουν εξ ολοκλήρου το όφελος απόσυρσης, είτε αποσύρουν το παλιό τους όχημα είτε όχι, όφελος το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 2.800€, ανάλογα με το νέο SEAT που θα επιλέξετε. Σχετικά με τη διετή δωρεάν συντήρηση, η SEAT καλύπτει πλήρως τα έξοδα ανταλλακτικών και εργασίας για τα πρώτα δύο χρόνια ή για τα πρώτα 30.000 διανυθέντα χιλιόμετρα. Τέλος, για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης κατά 2 χρόνια ή 80.000 χιλιόμετρα από τη SEAT. Ωστόσο, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει μιας μικρή επιβάρυνση που αντιστοιχεί στα 250€ για το Mii και το Ibiza, στα 280€ για τα Leon και Toledo, στα 300€ για τα ALTEA και ALTEA XL και στα 500€ για το Alhambra.

Αυτά μπορεί να είναι τα κύρια σημεία της νέας προωθητικής ενέργειας της SEAT, αλλά οι προσφορές από την ισπανική εταιρία που ανήκει στον όμιλο της Volkswagen, δεν τελειώνουν εδώ, αφού η εμπορική παρουσία της εταιρίας ενισχύεται περαιτέρω, χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές και τις εξαιρετικές εκπτώσεις επί των τιμών του τιμοκαταλόγου που φτάνουν έως και τα 1.740€, ενώ μέσα από το πακέτο έξτρα εξοπλισμού “Plus” που προσφέρει έως και 70% όφελος στους πελάτες, μπορείτε πλέον να διαθέτετε ένα πλουσιότερο, από πλευράς εξοπλισμού, αυτοκίνητο σε μικρότερο κόστος.

Είναι σαφές ότι η SEAT έχει να προσφέρει πολλά στους πελάτες της και η αγορά ενός μοντέλου της εταιρίας έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Μην καθυστερείτε λοιπόν, επισκεφθείτε μία αντιπροσωπεία της SEAT για να δείτε από κοντά τα μοντέλα της και να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμείτε.

Δημήτρης Τσιάρας