Λίγες ημέρες μένουν για τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες και η Porsche ετοιμάζεται να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα. Εκεί λοιπόν θα δούμε την παγκόσμια πρεμιέρα της Macan, την νέα 911 Turbo Cabriolet και την 911 Turbo Cabriolet S. Έκτος όμως των τριών αυτών αυτοκινήτων θα υπάρξει και η πρεμιέρα των Panamera Turbo S και Turbo S Executive στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου στο Τόκυο.

Τα ανοικτά μοντέλα που θα δούμε στο Λος Άντζελες εφοδιάζονται με τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 520 ίππους στην ανοικτή 911 Turbo και τους 560 ίππους στο μοντέλο S, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει  τα 318 χλμ./ώρα και στα δύο μοντέλα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση φτάνει τα 9,9 λίτρα/100χλμ, με τις εκπομπές ρύπων να είναι 231 γρ/χλμ. Στο παγκόσμιο ντεμπούτο της Macan είχαμε αναφερθεί πριν λίγες ημέρες (www.onlydriving.gr/porsche-macan).

Στην πλευρά του ανατέλλοντος ηλίου οι Γερμανοί θα παρουσιάσουν τις Panamera Turbo S και Turbo S Executive, με τον ισχυρότερο κινητήρα χωρητικότητας 4,8 λίτρων και τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 570 ίππους. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,6” και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα. Τέλος η Panamera Turbo S executive που κάνει ντεμπούτο και αυτή στο Τόκυο έχει 15 εκατοστά μακρύτερο μεταξόνιο από την Panamera Turbo S.