Μπορεί το Lexus RX 450h να κυκλοφορεί από το 2012 στην αγορά αυτοκινήτου όμως οι Ιάπωνες δε μπορούσαν να το αφήσουν έτσι προχωρώντας  σε μια νέα έκδοση εξοπλισμού για το υβριδικό SUV. Η έκδοση αυτή ονομάζεται Advance και προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό. Το ανανεωμένο μοντέλο είναι έτοιμο να προσφέρει μεγαλύτερη πολυτέλεια και απόλυτη ασφάλεια.

Με το νέο εμπρός προφυλακτήρα, αυξάνει την αισθητική του αυτοκινήτου και μαζί με τα LED φωτιστικά σώματα ενισχύει την αποτελεσματικότητα και την άνεση στο δρόμο. Κατά τα άλλα, το νέο μοντέλο προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την άκρως εκλεπτυσμένη και αποτελεσματική απόδοση. 

Στο στάνταρ εξοπλισμό της Advance έκδοσης προσφέρονται διζωνικός κλιματισμός, GPS, οθόνη αφής, ηχοσύστημα με DVD player 12 ηχείων, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth, ηλεκτρική ηλιοροφή, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες,  φιμέ πίσω κρύσταλλα και ζάντες αλουμινίου 19”.

Πλήρες το υβριδικό σύστημα κίνησης του RX 450h, προσφέρει ένα ισχυρό συνδυασμό επιδόσεων και αποτελεσματικότητας. Κάτω από το καπό κρύβεται ο V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,5 λίτρων και μαζί με τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 295 ίππους. Το 0-100 γίνεται σε 8” με τη μέση κατανάλωση να είναι 6,3 λίτρα/100χλμ και τις εκπομπές ρύπων να ανέρχονται σε 145 γρ/χλμ.

Το RX 450h Advance είναι διαθέσιμο ήδη στη βρετανική αγορά προσφέροντας την επιλογή 5 χρωματισμών, BlackVelvet, Arctic Pearl, Mercury Grey, Satin Silver, Celestial Black και Burgundy Red. Η τιμή του στη Μεγάλη Βρετανία είναι περίπου 58.000€. Τέλος, στην ελληνική αγορά είναι ακόμα άγνωστο αν θα το δούμε.