Μια διαφορετική έκδοση για το Clio RS

ByXenofwntas

08/02/2014

Οι Γάλλοι εδώ και καιρό ετοιμάζουν το νέο Renault Gordini που σαφώς θα θυμίζει αρκετά στους παλαιότερους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί σε ένα μήνα στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει και μια έκπληξη ακόμα από τη Renault, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση για το Clio RS.

Το Clio RS Monaco GP θα διαθέτει επιπλέον του RS το λογότυπο στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας, μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και στα καπάκια των καθρεπτών, στον πίσω διαχύτη, ενώ την εξωτερική σχεδίαση κλείνουν οι ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το λογότυπο “Monaco GP” να ξεχωρίζει.

Μηχανικά δεν έχει ανακοινωθεί καμία πληροφορία από τους ιθύνοντες της Renault, αλλά φημολογείται πως θα διαθέτει τον turboκινητήρα του RS χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 24,5 κιλά. Το πότε και αν θα βγει τελικά στην παραγωγή είναι άγνωστο, αλλά εάν κυκλοφορήσει θα είναι περιορισμένης παραγωγής.