Με νέα Concept car η Suzuki στο Τόκυο

ByXenofwntas

30/10/2013

suzuki-x-lander_600x0wSuzuki, θα παρουσιάσει τρία νέα Concept car (Crosshiker, XLander, και Hustler), στην διεθνή έκθεση που θα γίνει στο Τόκυο, από 20 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου. Οι μηχανικοί της εταιρείας δημιούργησαν τα τρία μοντέλα για διαφορετικά γούστα, καλύπτοντας κάθε απαιτητικό αγοραστή ανάλογα τις ανάγκες του. 

Το Crosshiker είναι ένα υπερυψωμένο αυτοκίνητο πόλης με το βάρος του να είναι μόλις 810 κιλά. Κάτω από το καπό θα έχει ένα 3κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου με τις φήμες να λένε πως η κατανάλωσή του θα είναι μικρή όπως και οι εκπομπές ρύπων.

Μεγαλύτερο θα είναι το XLander, για offroad διαδρομές όμως εδώ ξεχωρίζει η ανοιχτή οροφή. Φανταστείτε τις λάσπες να πετάγονται παντού! Το εσωτερικό του θα είναι αυστηρά διθέσιο και θα εφοδιαστεί με ένα υβριδικό σύστημα με κινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων.

Όσο για το τρίτο μοντέλο το Hustler η μόνη πληροφορία που υπάρχει προς το παρόν είναι ότι θα ενταχθεί στην κατηγορία των minicars, όπου και προτιμούν οι Ιάπωνες λόγο της δυσκολίας των μετακινήσεων.