Μετά το WRX και Legacy Concept για τη Subaru

ByXenofwntas

15/11/2013

Αν και το WRX αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στην έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Αντζελες, οι Ιάπωνες αποφάσισαν να παρουσιάσουν μαζί και το νέο Legacy Concept. Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες. Από την πρώτη ματιά φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα μεσαίο sedan για να εξυπηρετεί τόσο τις αστικές μετακινήσεις όσο και τις έκτος πόλης.

Αυτά που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό είναι η μάσκα, τα φωτιστικά σώματα, οι εισαγωγές αέρα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και οι ζάντες αλουμινίου 21”, ενώ κοιτώντας το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζει η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Οι διαστάσεις του Legacy Concept είναι 4,93 μέτρα μήκος, 1,94 πλάτος και 1,5 ύψος με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2,88 μέτρα.

Στο εσωτερικό η διάταξη καθισμάτων είναι για τέσσερα άτομα και όχι για πέντε όπως έχουμε συνηθίσει. Επίσης, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, το τριάκτινο τιμόνι και η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων. Μηχανικά η μοναδική πληροφορία που υπάρχει προς το παρών είναι το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης S-AWD. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν μετά την επίσημη αποκάλυψη του Subaru Legacy Concept. Υπομονή λοιπόν.