Μία Mercedes Α45 AMG από τη GAD Motors

ByXenofwntas

14/09/2014
Μία Mercedes Α45 AMG από τη GAD Motors

mercedes a45 amg gad motors 1Την έφεση των Γερμανών στο tuning, έρχεται να μας αποδείξει ο οίκος βελτιώσεων GAD Motors, με το πιο πρόσφατο δημιούργημα του να αφορά τη Mercedes A45 AMG. Με την ιπποδύναμη να έχει φτάσει τους 424 ίππους (69 περισσότερους από την απλή A45 AMG) και την μέγιστη ροπή τα 55 κιλά, οι επιδόσεις έχουν βελτιωθεί αρκετά με τα πρώτα 100 χιλιόμετρα να έρχονται σε 4,1”, ενώ ο χρόνος επιτάχυνσης από στάση και έως τα 200 χιλιόμετρα έχει μειωθεί κατά 3” και χρειάζονται 14,3” για να ολοκληρωθεί.

Η αύξηση της ισχύος είναι αποτέλεσμα της νέας χαρτογράφησης του κινητήρα, και οι 69 ίπποι που προστίθενται αφορούν το πρώτο στάδιο εξέλιξης, αφού η GAD Motors γνωστοποίησε πως υπάρχουν κι άλλες επιλογές που μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις επιδόσεις της A45.

mercedes a45 amg gad motors 3Το γεγονός ότι πρόκειται για μία διαφορετική έκδοση είναι εμφανές και μέσα από τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει δεχθεί το γερμανικό hatchback. Οι πολυάκτινες ζάντες των 19” από την OZ Racing καθώς και το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα με το λογότυπο της GAD Motors στα πλαϊνά, προσθέτουν ένα δυναμισμό που σε συνδυασμό με τις μηχανικές βελτιώσεις, αναμένεται να δυσκολέψει τα ανταγωνιστικά μοντέλα, όπως στο Audi S3 και η BMW M135i. Το αν είναι πιο γρήγορη η όχι από τα άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα θα φανεί από της μετρήσεις που θα γίνουν. Εσείς τι λέτε;

Δημήτρης Τσιάρας