Κλοπή στη Red Bull; Κι όμως συνέβη

ByXenofwntas

07/12/2014
Κλοπή στη Red Bull; Κι όμως συνέβη

red bull 1Οι ληστείες σε όλο τον κόσμο πλέον έχουν μεταφερθεί σε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Πλέον στόχοι δεν αποτελούν μόνο τα σπίτια και οι τράπεζες, αλλά ότι μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία. Πριν λίγες ημέρες έγινε μια πολύ περίεργη ληστεία στη Μεγάλη Βρετανία. Στόχος ήταν το εργοστάσιο της Red Bull Racing, από το οποίο έκαναν φτερά περισσότερα από 60 τρόπαια.

Μια ομάδα από περίπου έξι άνδρες χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο το οδήγησαν στη μπροστινή είσοδο για να αποκτήσουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Milton Keynes. Όταν νύχτωσε οι 6 άνδρες μπήκαν ανενόχλητοι στο κτήριο αρπάζοντας τα τρόπαια χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι η επιδρομή έγινε το ίδιο βράδυ που οδηγός της Red Bull, Daniel Ricciardo έβαλε στη συλλογή το τελευταίο τρόπαιο που απέκτησε ως τρίτος στην τελική βαθμολογία από τους αγώνες  της F1. Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες η αξία των τροπαίων δεν είναι ανεκτίμητη, αφού τα περισσότερα από αυτά που εκλάπησαν ήταν πιστά αντίγραφα.