Η Yamaha με μοντέλο αυτοκινήτου

ByXenofwntas

25/11/2013

Στη σημερινή εποχή με τα ολοένα αυξανόμενα προβλήματα της αστικής κυκλοφορίας και τα περιβαλλοντικά θέματα υπάρχει συνεχής ζήτηση για τη μείωση των ρύπων και την οικονομία καυσίμων. Είναι ευρέως γνωστή εμπειρία που έχουν οι άνθρωποι της Yamaha στα δίτροχα, τώρα όμως φαίνεται πως βάλθηκαν να μας εντυπωσιάσουν περνώντας και στους τέσσερις τροχούς.

Το νέο τους μοντέλο πόλης που ακούει στο όνομα MOTIV.e προσφέρει πολλές νέες τεχνολογίες και άριστη ποιότητα υλικών κατασκευής παρέχοντας παράλληλα ένα νέο επίπεδο εμπειρίας στον οδηγό, το οποίο προέρχεται από DNA της Yamaha.

Το MOTIV.e προσφέρει ένα νέο επίπεδο προσωπικής κινητικότητας και βασίζεται στη φιλοσοφία και την κληρονομιά της F1, την έμπνευση και το σχεδιασμό της μοτοσικλέτας και μαζί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παραδίδει μια συναρπαστική και υψηλής ποιότητας εμπειρία οδήγησης. 

Η Yamaha Motor Company επέλεξε τον  Gordon Murray  για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του MOTIV.e που χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία κατασκευής IStream Gordon Murray. Το IStream είναι ένα σύστημα παραγωγής το οποίο ενσωματώνει τη σύνθετη τεχνολογία της F1, συνδυάζοντας παράλληλα  την ασφάλεια, τη δυναμική του οχήματος και την ποιότητα κατασκευής που είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός του IStream επικεντρώνεται σε ένα χαλύβδινο πλαίσιο που ενσωματώνει πάνελ  τα οποία παράγουν ένα ελαφρύ και άκαμπτο αμάξωμα. Η ανεξάρτητη ανάρτηση και το χαμηλό βάρος προσφέρει νέα επίπεδα οδηγικής άνεσης και συμπεριφοράς. 

Το νέο όχημα της Yamaha θα τροφοδοτείται από ένα νέο ηλεκτροκινητήρα, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Φυσικά δεν γίνεται ούτε λόγος ακόμα για παραγωγή και εμείς αναμένουμε αν κυκλοφορήσει να δούμε αν μπορέσει να τραβήξει τους φανατικούς των δύο τροχών να προβούν στην αγορά του.