Το εργοστάσιο της Skoda στο Kvasiny δουλεύει συνέχεια από το 1947 χωρίς να σταματήσει η παράγωγη των αυτοκινήτων της Skoda. Πριν λίγες ημέρες ήρθε στην παραγωγή το 1.500.000 όχημα της τσέχικης εταιρείας και οι άνθρωποι της το γιόρτασαν με κάθε τιμή. Το μοντέλο που πήρε τον αριθμό 1.500.000 ήταν μια Superb.

Το εργοστάσιο του Kvasiny κατασκευάζει σήμερα τρία μοντέλα Skoda Yeti, Skoda Superb και Skoda Roomster. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ουσιαστικά επεκταθεί και εκσυγχρονιστεί στο χώρο της παραγωγής για τα νέα μοντέλα. Περίπου 4.500 εργαζόμενοι παράγουν σήμερα τα Yeti, Superb και Roomster στο Kvasiny, με την ημερήσια παραγωγή να φτάνει τα 800 οχήματα σε τρεις βάρδιες.

Επιπλέον, στο εργοστάσιο του Kvasiny λόγω της αυξανόμενης ζήτησης προηγήθηκε διπλασιασμός της παραγωγής για το Yeti φτάνοντας σε 100.000 μονάδες ετησίως. Το εργοστάσιο στο Kvasiny είναι μία από τις βασικές μονάδες παραγωγής της εταιρείας και έχει λάβει σημαντικές επενδύσεις, δίνοντας στους ανθρώπους της Skodaτην ελπίδα ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγής.