Η Qoros ετοιμάζει το αυτοκίνητο του μέλλοντος

ByXenofwntas

12/10/2014
Η Qoros ετοιμάζει το αυτοκίνητο του μέλλοντος

qoros 9 1Μετά τη Skoda, η οποία έθεσε σε εφαρμογή το αυτοκίνητο που κατασκεύασαν οι φοιτητές της, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η κινέζικη Qoros, η οποία σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας θα κατασκευάσει το αυτοκίνητο του μέλλοντος, το οποίο δημιούργησε ένας φοιτητής, ο οποίος προβλέπετε στο μέλλον να προσληφθεί από τους Κινέζους.

Το Qoros 9 Sedan Concept όπως ονομάστηκε είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει αυτό που θέλει ένας οικογενειάρχης, ασφάλεια, ποιότητα και οικονομία. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από ένα φοιτητή στο στα πλαίσια του διαγωνισμού School of Art and Design, που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ στη Μεγάλη Βρετανία.

qoros 9 2Το εμπρός μέρος του αμαξώματος διαθέτει την κλασσική γραμμή ενός sedan μοντέλου, όμως το πίσω φέρνει ξεκάθαρα στοιχεία από coupe όχημα. Οι ισχυροί Xenon LED προβολείς, μαζί με τα φώτα ομίχλης δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το εξωτερικό κομμάτι ολοκληρώνεται από τις ζάντες αλουμινίου 8 ακτινών, μεγέθους 19”.

Ο συγκεκριμένος φοιτητής βραβεύτηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού School of Art and Design του Πανεπιστημίου του Coventry και το βραβείο του θα είναι η κατασκευή του Qoros 9. Βέβαια ο φοιτητής θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή, αφού το έργο του αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020, ενώ για προσληφθεί στην Qoros θα πρέπει να τελειώσει τις σπουδές του.