Η Opel επεκτείνει τη γκάμα της με νέα έκδοση εξοπλισμού

ByXenofwntas

02/01/2014

Ολόκληρη η γκάμα στα μοντέλα της Opel θα αποκτήσει νέα έκδοση εξοπλισμού αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία στα Vauxhalls και αργότερα στην υπόλοιπη γκάμα της. Η νέα έκδοση θα τοποθετηθεί στα Astra GTC, Astra Hatchback, Insignia και τα Corsa. Η Limited Edition όπως θα ονομάζεται θα ξεκινά για το Corsa από 10.800€, το Astra GTC από 24.000€, το 5θύρο Astra από 22.100€ και το Insignia από 25.200€.

Αναλυτικά το Ope lCorsa Limited Edition προσφέρει υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ράδιο CD με MP3 player, θύρα aux–in, δύο σπορ ρίγες και ασορτί εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου 16 ή 17” σε λευκό ή ασημί φινίρισμα.

Tο κομψό Astra GTC Limited Edition προσφέρει προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, VXR στυλ, Bluetooth και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20”. Το 5θυρο Astra Limited Edition περιλαμβάνει δερμάτινο σαλόνι και σπορ θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, VXR στυλ, Bluetooth, ράδιο CD με MP3 player, θύρα USB και ζάντες αλουμινίου 19”.

Το Insignia Vauxhall λαμβάνει συνεχώς βραβεία για την τεχνολογία και τους κινητήρες που συνδυάζουν δύναμη, οικονομία και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Διατίθεται σε hatchback και Sports Tourer και η έκδοση Insignia Limited Edition προσφέρει εμπρός ηλεκτρικά θερμαινόμενα σπορ καθίσματα, VXR στυλ, αισθητήρες παρκαρίσματος, φώτα ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 18”.

Όλα τα μοντέλα με την έκδοση Limited Edition διατίθενται ήδη στη βρετανική αγορά και μετά το νέο έτος αναμένεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου ανάμεσα τους βρίσκεται και η χώρα μας.