Η Lancia Ypsilon γίνεται Chrysler

ByXenofwntas

29/05/2014

chrysler-ypsilon-1Στα πλαίσια της εξαγοράς της Fiat από την Chrysler, όλα τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας πλέον θα διατίθενται και με το σήμα της Chrysler. Η αρχή γίνεται με την ανανεωμένη Ypsilon, η οποία πλέον ονομάζεται Chrysler Ypsilon. Το νέο μοντέλο πλέον θα διατίθεται με νέα χρώματα και πρόσθετο εξοπλισμό.

Η αλλαγή του ονόματος φέρνει μαζί του και τη έκδοση S, η οποία περιλαμβάνει εξωτερικές αλλαγές, νέα καθίσματα και τρείς νέες αποχρώσεις ασημί, γκρι και μπλε. Από πλευράς εξοπλισμού προσφέρεται κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, Bluetooth και ζάντες αλουμινίου 15”. Η πιο πλούσια έκδοση Gold περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα, και το Magic Parking, το οποίο βοηθά τον οδηγό να παρκάρει σε στενούς χώρους.

Μηχανικά δεν έχει υποστεί κάποια βελτίωση παραμένοντας με τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων με τους 69 ίππους, τον turbo κινητήρα χωρητικότητας 0,9 λίτρων, με τους 85 ίππους και το MultiJet πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ των 95 ίππων.

Το νέο Chrysler Ypsilon ξεκίνησε τις πωλήσεις του από τη Μεγάλη Βρετανία, με τις τιμές να ξεκινούν από 12.200€ για τη βασική έκδοση του ατμοσφαιρικού κινητήρα και να καταλήγουν στα 18.100€ για την ακριβότερη έκδοση του Multijet πετρελαιοκινητήρα. Τέλος, στη χώρα μας αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι χωρίς να γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική.