Η Lagonda μεταμορφώνεται

ByXenofwntas

15/04/2014

aston-martin-langonda-1Την Aston Martin Lagonda τη θυμόμαστε εδώ και χρόνια ως ένα από τα γνωστά sport coupe της βρετανικής μάρκας. Το 2009 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης την πρωτογνωρίσαμε και ως SUV. Από τότε όμως δεν την ξαναείδαμε ποτέ ούτε ως μοντέλο, αλλά ούτε και ως πρωτότυπο. Όμως το ενδιαφέρον από Κινέζους και Ρώσους μόνο αδιάφορους δεν άφησε τους Βρετανούς, οι οποίοι ετοιμάζουν την αναβίωση της. 

Η νέα Lagonda SUV σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι δημιούργημα της Aston Martin και της Daimler στα πλαίσια της συνεργασίας τους. Από μηχανικής πλευράς ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία, πιθανολογείται όμως πως ο κινητήρας θα είναι ένας από τους ήδη γνωστούς που “φοράει” η Aston Martin στα μοντέλα της.

aston-martin-langonda-2Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς να αναφερόμαστε στην ύπαρξη της Lagonda SUV, αφού το σχέδιο λέει πως θα είναι έτοιμο σε περίπου μια τριετία, εμείς αναμένουμε με αγωνία να δούμε την αλλαγή της βρετανικής φίρμας από το κλασικά sport coupe μοντέλα στην κατηγορία των SUV.