Η νέα πρόταση της Lamborghini

ByXenofwntas

11/06/2014

Lamborghini-Zagato_1Η ιταλική εταιρεία κατασκευής supercar, η Lamborghini, ετοιμάζεται να εκπλήξει το κοινό της με ένα νέο μοντέλο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που μας έχει μάθει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τη Lamborghini 5-95 Zagato, η οποία είναι βασισμένη στην Gallardo LP570-4. Το νέο μοντέλο αναμένεται να δημιουργηθεί για τα 95 ιστορίας της ιταλικής φίρμας.

Όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες η Zagato είναι αισθητά μικρότερη σε μήκος σε σχέση με τις υπάρχουσες Lamborghini, με τις γωνίες να αντικαθίστανται από κυκλικά περιγράμματα. Μπορεί να είναι στρογγυλοποιημένη, αλλά οι εισαγωγές αέρα είναι πάντα οι καταλληλότερες για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα κυκλικά φωτιστικά σώματα, η αεροτομή και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Lamborghini-Zagato_2Ακόμα δε γνωρίζουμε τα μηχανικά στοιχεία του αυτοκινήτου, αλλά ούτε και αν θα το δούμε στην παραγωγή. Πάντως αν η Lamborghini 5-95 Zagato γίνει πραγματικότητα είναι σίγουρο πως θα αλλάξει τη σχεδιαστική γραμμή της ιταλικής φίρμας. Το μόνο που μένει είναι να αφήσουμε τον καιρό να δείξει αν οι Ιταλοί ετοιμάζουν αλλαγές στα μοντέλα τους.