Η εξέλιξη της Infiniti βρίσκεται στο Q50 sedan

ByXenofwntas

21/03/2014

Infiniti-Q50-sedan-1Τον τελευταίο καιρό η Infiniti, η θυγατρική της Nissan, ασχολούταν και έδινε επίσημες πληροφορίες για νέο της επίτευγμα, το Q50 Eau Rouge, στις δοκιμές του οποίου συμμετείχε και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel και για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει πλήρως (www.onlydriving.gr/infinity-q50-eau-rouge-concept). Τώρα στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του απλού, όσο μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος απλό, το Q50 sedan

Το νέο μοντέλο θα αντικαταστήσει το γνωστό G37 sedan και θα τροφοδοτηθεί με το νέο turbo κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 211 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 32,2 κιλά. Το νέο Q50 sedan αναμένεται να είναι ο ανταγωνιστής των BMW 328i, Audi A4 και της νέας Mercedes C-Class.

Infiniti-Q50-sedan-2Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε στην παραγωγή ένα μοντέλο που σε μεγάλο ποσοστό εξελίχθηκε με τη βοήθεια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Sebastian Vettel, δίνοντας στο αμάξωμα μια διαφορετική αίσθηση. Εν αναμονή λοιπόν.