Η αγωνιστική M6

ByXenofwntas

17/10/2014
Η αγωνιστική M6

bmw m6 race 1Η BMW επιβεβαίωσε πως στους αγώνες από το τέλος του 2015 και μετά θα αποσύρει την BMW Z4 GT3 και θα φέρει στο προσκήνιο τη νέα BMW M6 GT3, η οποία βρίσκεται ήδη στο στάδιο εξέλιξης. Οι πρώτες δοκιμές με το αυτοκίνητο, το οποίο βασίζεται στην BMW M6 Coupe, έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ το ντεμπούτο της αναμένεται να γίνει στο BMW Sports Trophy το 2016.

Η καρδιά της BMW M6 GT3 θα είναι ο 8κύλινδρος Twin Power Turbo κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 4,4 λίτρων, ο οποίος είναι ειδικά τροποποιημένος για τους αγώνες από τη BMW Motorsport. Όσον αφορά στην τεχνολογία, η χρήση των πρόσθετων στοιχείων που ακολουθούν τα υψηλότερα και πιο σύγχρονα πρότυπα των αγωνιστικών ABS και των αντίστοιχων ηλεκτρονικών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι αυτά που την κάνουν πιο ασφαλή από ποτέ.

bmw m6 race 2Ακόμη και τώρα, η BMW Motorsport επικεντρώνεται στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και το προσιτό κόστος λειτουργίας, για να εξασφαλίσει σε όσους μπορούν να απολαύσουν την επιτυχή BMW M6 GT3, χωρίς η οικονομική επιβάρυνση να είναι πολύ μεγάλη. Όσοι μπορούν να την αποκτήσουν καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την BMW, από τώρα, διότι το νέο αγωνιστικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.