Επετειακή BMW X6

ByXenofwntas

27/11/2013

Οι Γερμανοί δεν αφήνουν ποτέ τα αυτοκίνητα τους να μένουν πίσω τόσο μηχανικά όσο και σε εκδόσεις. Για αυτό το λόγο δημιούργησαν και μας παρουσιάζουν την επετειακή έκδοση BMW X6 M Edition. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός της διαθέτει ιδιαίτερα σπορ στοιχεία, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει εξωτερικά με την πρώτη ματιά είναι ο λευκός χρωματισμός με θαλασσί, μπλε και κόκκινες αυτοκόλλητες λωρίδες που συνδυάζονται με ζάντες αλουμινίου 21”. Η διαδικασία της αεροδυναμικής εξομάλυνσης έρχεται με την πίσω αεροτομή και το μαύρο διαχύτη. Στο εσωτερικό διακρίνονται τα δίχρωμα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα σε κόκκινο-μαύρο χρώμα που προσφέρουν οσφυϊκή υποστήριξη, καθώς και ο πίνακας οργάνων με τα ίδια χρώματα. 

Μηχανικά δεν έχει υποστεί καμία βελτίωση διατηρώντας το γνωστό από την X6 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 555 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 68,3 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο M Sport αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο προσφέρει εντυπωσιακά γρήγορες αλλαγές. Η εντυπωσιακή δύναμη του κινητήρα δημιουργείται μέσω του αξιόπιστου συστήματος xDrive all-wheel-drive, της γερμανικής εταιρείας. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί επίσης να επιλέξει ένα από τις δύο προγράμματα για να ρυθμίσει την ανάρτηση 10 χιλιοστά πιο χαμηλά. 

Η ειδική έκδοση BMW X6 M Edition της γερμανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει  αποκλειστικά μόλις 100 κομμάτια με το κάθε ένα να είναι αριθμημένο στο ταμπλό του αυτοκινήτου.