Ειδική έκδοση για το Citroen DS3

ByXenofwntas

03/04/2014

citroen-ds3-benefit-2Οι Γάλλοι μας έχουν συνηθίσει κατά καιρούς να διαφοροποιούν τα μοντέλα τους με ειδικές εκδόσεις, έτσι ώστε να ανανεώνουν τη γκάμα τους. Για άλλη μια φορά την τιμητική του έχει το DS3, το οποίο αυτή τη φορά πήρε την ονομασία DS3 Benefit. Το όνομα συνδυάστηκε από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και από την εταιρεία καλλυντικών ASOS, το λογότυπο της οποίας εμφανίζεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το DS3 Benefit είναι διαθέσιμο σε κόκκινο χρώμα με λευκή οροφή, λευκούς εξωτερικούς καθρέπτες, λευκές ζάντες αλουμινίου ή σε μεταλλικό γκρι με πορτοκαλί οροφή, πορτοκαλί εξωτερικούς καθρέπτες, μαύρες ζάντες αλουμινίου και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού dsign και DStyle. Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός από οποιοδήποτε άλλο DS3, αφού η έκδοση dsign προσφέρει κλιματισμό, σπορ δερμάτινα καθίσματα από alcantara, LED φώτα ημέρας, πεντάλ αλουμινίου, φιμέ πίσω παράθυρα, Connecting Box με Bluetooth, USB, μαύρα βελούδινα πατάκια με κόκκινες ραφές, κόκκινο λογότυπο Benefit και ζάντες αλουμινίου 17”.

citroen-ds3-benefit-1Η έκδοση DSyle είναι και αυτή διαφορετική, προσφέροντας αυτόματο κλιματισμό, σπορ δερμάτινα καθίσματα από alcantara, φιμέ πίσω παράθυρα, αυτόματα φωτιστικά σώματα, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, Bluetooth, USB, πεντάλ αλουμινίου, μαύρα βελούδινα πατάκια με πορτοκαλί ραφές, πορτοκαλί λογότυπο Benefit.

Μηχανικά η έκδοση dsign διατίθεται με το VTi κινητήρα, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 82 ίππους, ενώ η έκδοση DStyle με το VTi κινητήρα χωρητικότητας, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 120 ίππους. Και τα δύο μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα στη Μεγάλη Βρετανία με τιμές που ξεκινούν από 17.850€ για τη dsign έκδοση και από 20.300€ για τη DStyle. Τέλος, και τις δύο εκδόσεις αναμένεται να τις δούμε στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία, με επιπλέον μια ακόμα έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι.