Με δύο ιδιαίτερες εκδόσεις χρωματισμού εξοπλίζει η Citroen το DS3 σε λευκό ή μαύρο με την απόχρωση του ροζ να συμπληρώνει την οροφή και τους καθρέπτες εξωτερικά, καθώς και το ταμπλό μαζί με τον επιλογέα ταχυτήτων εσωτερικά. 

Εκτός όμως την ιδιαίτερης απόχρωσης το συγκεκριμένο DS3 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού DStyle και DSport. Η έκδοση DS3 DStyle Pink προσφέρει αναβαθμισμένο σύστημα HiFi με επιπλέον ηχεία και ζάντες αλουμινίου 16”. Η έκδοση DS3 DSport Pink προσφέρει αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, θερμαινόμενους και ηλεκτρικούς καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και ζάντες αλουμινίου  17”.

Το DS3 DStyle Pink είναι διαθέσιμο, είτε με τον VTi κινητήρα βενζίνης με τους 120 ίππους, είτε με τον e-HDi πετρελαιοκινητήρα των 90 ίππων. Από την άλλη πλευρά το DS3 DSport Pink τροφοδοτείται, είτε από τον THP βενζινοκινητήρα των 155 ίππων, είτε από τον e-HDi πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων. Και οι τέσσερις εκδόσεις συνδυάζονται με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Αρχικά και τα δύο μοντέλα θα πωλούνται από τον Ιανουάριο αποκλειστικά στη Μεγάλη Βρετανία και αργότερα ίσως να τα δούμε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με τιμές που θα ξεκινούν περίπου από 19.000€.