Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Nissan

ByXenofwntas

03/12/2013

Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Nissan στην ελληνική αγορά Νικ. Ι. Θεοχαράκης, ανακοίνωσε το δωρεάν χειμερινό έλεγχο σε όλα τα μοντέλα της Nissan μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2014. Ο έλεγχος περιλαμβάνει Δίσκους, τακάκια φρένων, στάθμη υγρών φρένων, αντιψυκτικό και υγρά συστήματος διεύθυνσης, χειρόφρενο, λάδια, υαλοκαθαριστήρες, ελαστικά και φώτα.

Εκτός όμως από τον έλεγχο η ιαπωνική εταιρεία στην ελληνική αγορά προσφέρει έκπτωση 15% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της γκάμας. Όλα αυτά για να γίνουν αρκεί να επισκεφθείτε μέσο υπολογιστή το register.nissan.gr, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και ένα email, όπου θα λάβετε απάντηση με ένα κουπόνι που έχει ένα και μοναδικό προσωπικό κωδικό. 

Με την εκτύπωση του κουπονιού μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan και να πραγματοποιήσετε το δωρεάν έλεγχο. Παράλληλα με την επίδειξη του κουπονιού λαμβάνετε μέρος σε μια κλήρωση με τα εξής δώρα: 2 Multimedia συστήματα της Clarion με πλοηγό, 5 σετ ελαστικών της Yokohama και 10 σετ περιποίησης αυτοκινήτου της Wynn’s.