Αποκαλύπτεται κομμάτι κομμάτι το πάζλ της BMW X4

ByXenofwntas

09/01/2014

Πολλοί πίστευαν πως η νέα BMW X4 θα έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, αλλά τελικά το πιο πιθανό σενάριο είναι να τη δούμε στην έκθεση της Νέας Υόρκης, 18 με 27 Απριλίου. Παρόλα αυτά τα γεγονότα τρέχουν και οι πληροφορίες για το νέο μοντέλο αποκαλύπτονται συνεχώς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το μήκος αναμένεται να είναι 4,65 μέτρα, το πλάτος 1,91 και το ύψος 1,62.

Μηχανικά στην Αμερική αναμένεται να τροφοδοτείται με πιο γρήγορα σύνολα, όπως ο κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 245 ίππους, καθώς και ο 6κύλινδρος κινητήρας των 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 306 ίππους. 

Στην Ευρώπη ωστόσο θα τη δούμε με πιο απλά σύνολα, όπως ο κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ των 184 ίππων, καθώς και τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ των 258 ίππων. Τέλος αργότερα θα δούμε και την κορυφαία έκδοση της X4 M με τον κινητήρα των 3 λίτρων με τους 431 ίππους.

Η νέα BMWX4 αρχικά θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Κίνα το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και αργότερα στην Ευρώπη, ενώ η κατασκευή της θα γίνεται στο εργοστάσιο του Σπάρτανμπουργκ, στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α.