Αποκάλυψη του Infiniti Q50 Eau Rouge

ByXenofwntas

05/01/2014

Στις αρχές Δεκεμβρίου η Infinity είχε αποκαλύψει το εμπρόσθιο μέρος του Infiniti Q50 Eau Rouge (www.onlydriving.gr/infiniti-q50-f1) και τώρα οι Ιάπωνες έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αυτοκινήτου που διαθέτει και μια δόση από F1, λόγω της συνεργασίας με τη Red Bull Racing.

Το νέο sedan της Infiniti χρησιμοποίησε κομμάτια από ανθρακονήματα για την κατασκευή του όπως η αεροτομή, τα πλαϊνά μαρσπιέ, οι εξωτερικοί καθρέπτες, η οροφή και o πίσω διαχύτης, ενώ το αμάξωμα συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 21”. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα στοιχεία, ωστόσο όλα δείχνουν πως η F1 θα αφήσει τα ίχνη της στην καμπίνα των επιβατών.

Μηχανικά και εδώ οι Ιάπωνες δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσουν στοιχεία, αλλά φημολογείται πως κάτω από το καπό θα κρύβεται ο βελτιωμένος V6 χωρητικότητας 3,6 λίτρων ή το υβριδικό σύστημα με τον κινητήρα των 3,5 λίτρων.

Τα επίσημα αποκαλυπτήριά του, όπου θα έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες, θα γίνουν στις 13 Ιανουαρίου στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Βέβαια η Infiniti γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι των social media, προτείνει στο κοινό να κάνει share τη σελίδα στο Facebook, έτσι ώστε εάν διαπιστώσουν αυξημένο ενδιαφέρον, να αποκαλύψουν πιο νωρίς τις πληροφορίες. Το αν αξίζει ή όχι η αναμονή, πλέον είναι στο χέρι σας.