Ανανεώνεται το Chevrolet Cruze

ByXenofwntas

07/06/2014

chevrolet-cruze-1Το Chevrolet Cruze από τον καιρό που μπήκε η GM στα ενδότερα της Chevrolet θυμίζει περισσότερο αντίγραφο του Opel Insignia, αλλά είναι σαφώς πιο οικονομικό από το γερμανικό μοντέλο. Μετά την επιτυχία στις πωλήσεις ήρθε ο καιρός για να ανανεωθεί το αμερικανικό μοντέλο με πλουσιότερο εξοπλισμό. Το νέο Cruze διαθέτει κάποια στοιχεία του Impala, αλλά διατηρεί τα γνωστά χαρακτηριστικά του. 

Εξωτερικά οι επεμβάσεις που δέχτηκε ήταν στους προφυλακτήρες, στη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι τεχνολογίας LED. Επίσης, στο νέο μοντέλο είναι βελτιωμένη η χρωματική παλέτα προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Στο βασικό εξοπλισμό υπάρχουν 10 αερόσακοι, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής 7”, Bluetooth, θύρα USB, σύνδεση στο ιντερνέτ, καθώς και σύνδεση κινητού τηλεφώνου μέσω του app για iPhone.

chevrolet-cruze-3Μηχανικά το Chevrolet Cruze αναμένεται να τροφοδοτηθεί με ένα νέο πετρελαιοκινητήρα  με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 151 ίππους, τη μέγιστη ροπή τα 36 κιλά. Η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 6,1 λίτρα/100χλμ, ενώ η αυτονομία του χωρίς να έχει αναφερθεί από επίσημα χείλη αναμένεται να φτάνει τα 1.150 χιλιόμετρα. Τέλος, το νέο Chevrolet Cruze έκανε την πρώτη εμφάνιση του στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά πιθανότατα στη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγετε κάθε χρόνο στο Παρίσι.