Ανανεώνεται το Abarth

ByXenofwntas

28/04/2014

Abarth-500-2Το μικρό διαβολάκι της Fiat, το Abarth 500, από το καλοκαίρι και μετά θα προσφέρεται με νέους χρωματισμούς και θα διαθέτει μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί ήδη. Το ανανεωμένο μοντέλο διαθέτει τέσσερις νέους χρωματισμούς Cordolo Red, Pista Grey, Rally Beige και Trofeo Grey, Τρείς νέες διχρωμίες Pista Grey-Leggenda Light Blue και Rally Beige-Officina Red ή Trofeo Grey και ένα νέο χρωματισμό Rally Beige για την ανοιχτή έκδοση.

Στο εξωτερικό οι αλλαγές δε θα είναι πολλές, αφού θα υπάρχουν διάφορες μικρολεπτομέρειες, αλλά αυτό που αλλάζει είναι το εσωτερικό, στο οποίο δεσπόζει η TFT οθόνη 7” και ο πλήρης ψηφιακός πίνακας οργάνων. Στον πίνακα πλέον θα διατίθονται περισσότερες λεπτομέρειες, όπως η πλευρική επιτάχυνση και η πίεση στο πεντάλ του γκαζιού, ενώ θα είναι πιο έντονος και ο φωτισμός.

abarth-500-3Το νέο Abarth 500 μηχανικά δεν αναμένεται να αλλάξει, με τους Ιταλούς να πιστεύουν πως η εσωτερική ανανέωση του μοντέλου μπορεί να προσφέρει αναθεώρηση στον αριθμό των πωλήσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Abarth 500 αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεση του μέσα στον Ιούνιο, ενώ στην ελληνική αγορά θα το δούμε στα μέσα του φθινοπώρου.