Ανανεώνεται η Ferrari M458 – T

ByXenofwntas

30/08/2014
Ανανεώνεται η Ferrari M458 – T

ferrari 458 italia 1Μετά από 20 χρόνια με την Ferrari California T, η ιταλική φίρμα επανέφερε το turbo στα μοντέλα της. Αυτό φαίνεται πως θα συνεχιστεί, αφού μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στη Γενεύη το 2015, οι Ιταλοί θα ανανεώσουν την γνωστή Ferrari 458 στην οποία θα υπάρχει turbo κινητήρας.

Το νέο μοντέλο θα διαφοροποιηθεί εξωτερικά και θα αλλάξει φρένα, όπως και εισαγωγές αέρα για καλύτερη ψύξη. Επίσης, θα βελτιωθεί η αεροδυναμική του αυτοκινήτου για ενισχυμένη κάθετη δύναμη, ενώ θα επανασχεδιαστούν και τα LED φωτιστικά σώματα για να δείχνει ακόμα πιο ελκυστική. Στο εσωτερικό οι αναβαθμίσεις αφορούν στο ηχοσύστημα Harman Kardon, καθώς και στο Car Play της Apple, για σύνδεση του iPhone με την κονσόλα του αυτοκινήτου.  

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η αναθεωρημένη 458 Italia θα τροφοδοτηθεί με τον V8 twin – turbo κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 670 ίππους. Το 0 – 100 θα επιτυγχάνεται σε 3,6”, ενώ η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 315 χλμ/ώρα. Το νέο μοντέλο όπως προείπαμε θα εμφανιστεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2015, με τις πωλήσεις να ξεκινούν πιθανότατα πριν από το καλοκαίρι του ίδιου έτους.