Ανανεώνεται η BMW X1

ByXenofwntas

04/01/2014

Το μικρό SUV μοντέλο της γερμανικής BMW, το X1, μετά το πρώτο τρίμηνο του 2014 αλλάζει με νέα χρώματα και νέο εξοπλισμό αποκτώντας εντυπωσιακό εξωτερικό με ακόμα πιο εκλεπτυσμένο εσωτερικό περιβάλλον, το οποίο θα ξεχωρίζει για τον καινοτόμο εξοπλισμό.  Οι Γερμανοί πιστεύουν πως με αυτές τις αλλαγές θα ανέβουν και οι πωλήσεις του μικρού SUV.

Εξωτερικά οι αλλαγές εστιάζονται στους νέους αεραγωγούς, τη νέα μάσκα και τα φώτα ημέρας. Επίσης η βασική έκδοση διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 17”. Εσωτερικά το ταμπλό κατασκευάστηκε από νέα πιο ελαφριά υλικά, δίνοντας μια άλλη αίσθηση με το νέο μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Το νέο στοιχείο που διατίθεται στην X1 είναι το Connected Drive που κάνει πιο απλό τον τρόπο οδήγησης μιας BMW, ενισχύοντας παράλληλα τον πρωτοπόρο ρόλο της όσον αφορά την ευφυή συνδεσιμότητα στα οχήματα της. Επίσης ενσωματώθηκε νέο λειτουργικό που επιτρέπει τη χρήση smartphones, λειτουργώντας παράλληλα τα apps των android ή της Apple

Η νέα ανανεωμένη BMW X1, αναμένεται σε γερμανική και βρετανική αγορά την άνοιξη του 2014, ενώ πριν το καλοκαίρι θα διατίθεται και στην ελληνική.