Αέρας ανανέωσης για το Ford Focus

ByXenofwntas

28/12/2013

Το Ford Focus εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι στην κατηγορία του ότι είναι ένα από τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα. Έτσι οι Αμερικάνοι συνεχίζοντας αυτή την παράδοση ανανεώνουν το μοντέλο τους και παράλληλα θα το τροφοδοτούν με νέο κινητήρα για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Το νέο Focus σύμφωνα με τους Αμερικάνους θα είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο.

Αυτό που ξεχωρίζει στο facelift του γερμανικού μοντέλου είναι η νέα μάσκα, οι προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα. Επίσης υπάρχουν νέες και περισσότερες εισαγωγές αέρα. Στο εσωτερικό θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, όπως η μεγαλύτερη οθόνη αφής καθώς και το ταμπλό που θα αποτελείται από νέες επενδύσεις.

Όπως προαναφέραμε το Focus θα τροφοδοτηθεί και με ένα νέο κινητήρα EcoBoost χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 180 ίππους. Φυσικά δεν θα υπάρξει μόνο ο νέος EcoBoost αλλά και ο ατμοσφαιρικός 1.500άρης με τους 115 ίππους, καθώς και ο πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Το νέο Ford Focus αναμένεται να το δούμε στις εκθέσεις περίπου στο τέλος του 2014 και η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2015.