Έρχεται η Corvette Stingray Z06

ByXenofwntas

09/01/2014

Το 2014 ήρθε και όλοι ανυπομονούν για την πρώτη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου, η οποία θα λάβει χώρα στο Ντιτρόιτ 13-26 Ιανουαρίου. Αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη συγκεκριμένη έκθεση ώστε να δουν και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα  Corvette Stingray Z06.

Για να ρίξει λίγο λάδι στην φωτιά, η Chevrolet, ανέβασε στην ιστοσελίδα της μερικές πληροφορίες για το νέο μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή το 2015, ολοκληρώνοντας την παράγραφο με τα λιγοστά στοιχεία που περιείχε, με την έκφραση “read more here”. Ωστόσο “ξέχασαν” να παραθέσουν το link και έτσι οι μοναδικές πληροφορίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι η ιπποδύναμη που αγγίζει τους 620 ίππους και η μέγιστη ροπή που φτάνει τα 88,3 κιλά. Η νέα Z06 θα είναι κατά 115 ίππους ισχυρότερη από το προηγούμενο μοντέλο κρατώντας ωστόσο την ίδια ονομασία.

Πληροφορίες βέβαια δεν υπάρχουν σχετικά με το ποιος είναι ο κινητήρας που θα αντικαταστήσει τον V8 χωρητικότητας 7 λίτρων που βρισκόταν κάτω από το καπό της προηγούμενης Z06.

Κείμενο: Δημήτρης Τσιάρας