Ένα Land Rover με οικιακό εξοπλισμό

ByXenofwntas

23/01/2014

Είναι ευρέως γνωστό πώς οι Βρετανοί αγαπούν τα Land Rover. Είναι επίσης γνωστό πώς όσο περνάει ο καιρός τα “φτωχά” στον εξοπλισμό βρετανικά οχήματα γίνονται όλο και πιο πλούσια, και σε πολλές περιπτώσεις αφήνουν οδηγό και επιβάτες με το στόμα ανοιχτό. Ένα μοντέλο που γνωρίζουμε όλοι, το  Land Rover Defender, το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει στο James Bond Skyfall, αλλά και στη Lara Croft Tomb Raider, αναμένεται να εξοπλιστεί με κάποια χαρακτηριστικά, που σίγουρα κανείς δεν περιμένει να αντικρίσει σε επιβατικό αυτοκίνητο. 

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με τον εξοπλισμό που βλέπετε τις δημιούργησε ένας Άγγλος αγρότης, κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία των στοιχείων του. Από την εταιρεία γνωρίζουμε ότι διαθέτει στερεοφωνικό σύστημα με πολλά ηχεία, καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα. Τί διαφορετικό όμως έχει το συγκεκριμένο μοντέλο; 

Ο Βρετανός αγρότης λοιπόν δεν αρκέστηκε στο στάνταρ αυτόν εξοπλισμό. Ζήτησε από την αντιπροσωπεία να εξοπλιστεί το δικό του Land Rover με χαρακτηριστικά που δε διαθέτει κανένα άλλο. Οι άνθρωποι της εταιρείας μπορεί να αιφνιδιάστηκαν αρχικά, αλλά μόλις ο πελάτης κατέβαλε το ποσό των 98.000€ κατάλαβαν ότι δεν αστειεύεται και όλα έγιναν εύκολα.

Έτσι λοιπόν, ο νέος εξοπλισμός που προστέθηκε περιλαμβάνει μπαρ με μολυβδούχο κρύσταλλο, ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό, πτυσσόμενα τραπέζια, ψυγείο, WiFi, Bluetooth, ηχοσύστημα Bang & Olufsen και υπολογιστές με Windows 8. Επιπλέον, το εσωτερικό ντύθηκε όλο σε λευκό χρώμα, με λεπτές μαύρες ραφές στα καθίσματα, μαύρο χαλί για να πατούν οι επιβάτες και άλλες μαύρες καπιτονέ πινελιές στην οροφή και τα πλευρικά του αμαξώματος. 

Εάν όλο αυτό που διαβάσατε σας θυμίζει κάτι από μπαρ, ή ακόμα και σκηνικό videoclip παραγωγής εξωτερικού, σας ευχαριστεί και θέλετε να το αποκτήσετε, το μόνο που απομένει είναι να μεταβείτε στην έκθεση αυτοκινήτων της Land Rover στη Μεγάλη Βρετανία, να καταβάλετε το αντίτιμο και όλα τα άλλα θα αποτελέσουν απλά μια τυπική διαδικασία.