citroen ds3 cabrio dstyle 2Την τέταρτη ειδική έκδοση του DS3 παρουσίασε τον περασμένο μήνα η Citroen, τον σχεδιασμό της οποίας έχει επιμεληθεί η Benefit Cosmetics. Για όσους δε γνωρίζουν την προαναφερθείσα εταιρία, σας γνωστοποιούμε πως πρόκειται για μία εταιρία καλλυντικών, κάτι που που σημαίνει πως το νέο Citroen DS3 Cabrio DStyle, όπως ονομάστηκε, θα διαθέτει τη γυναικεία ματιά σε ένα αυτοκίνητο.

Μία από τις πιο γνωστές σειρές προϊόντων της Benefit, είναι η “Stay Flawless”, η οποία υπόσχεται αψεγάδιαστα αποτελέσματα για πάνω από 15 ώρες. Όχι, το site δεν άλλαξε θεματολογία. Ο λόγος που αναφερόμαστε στα γυναικεία καλλυντικά έγκειται στο γεγονός ότι η Citroen και η Benefit, σχεδίασαν το DStyle, βασισμένοι στην συγκεκριμένη σειρά καλλυντικών, με στόχο η εμφάνιση του να μένει πάντα αψεγάδιαστη.

citroen ds3 cabrio dstyle 3Εξωτερικά το χρώμα που κυριαρχεί είναι το Polar White, ένα εκπληκτικό λευκό που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο της υφασμάτινης οροφής. Όλες οι λεπτομέρειες που διακρίνουν την ειδική αυτή έκδοση του DS3 διαθέτουν ένα ροζ χρώμα, με την κωδική ονομασία Fuschia Pink, το οποίο δένει αρμονικά με το λευκό και το μαύρο. Που ακριβώς συναντούμε το ροζ; Στα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών, στο λογότυπο της Benefit, καθώς και στη μεσαία κολώνα και το πίσω μέρος. Τέλος, εξαιρετική είναι η αντίθεση που κάνουν οι μαύρες ζάντες 17”, με το διακοσμητικό καπάκι στο κέντρο τους να διαθέτει το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα και να φέρει το σήμα της Citroen.

Με την ίδια φιλοσοφία και ως αρχή την σειρά “Stay Flawless”, οι δυο εταιρείες διακόσμησαν και τον εσωτερικό διάκοσμο, με το λευκό χρώμα να έχει χρησιμοποιηθεί για το ταμπλό, τον επιλογέα ταχυτήτων και τους αεραγωγούς, ενώ οι ροζ λεπτομέρειες βρίσκονται παντού, είτε με την μορφή λογοτύπων της εταιρίας, είτε ως περιβάλλον χρώμα των μαύρων στοιχείων του εσωτερικού, όπως τα πατάκια και τα καθίσματα.

citroen ds3 cabrio dstyle 1Από μηχανικής άποψης, το Citroen DS3 Cabrio DStyle, έχει εφοδιαστεί με το γνωστό κινητήρα της Citroen,  Vti 120, ο οποίος συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Σε επίπεδο εξοπλισμού, σε όλα τα βασικά στοιχεία του DS3 Cabrio, έχουν προστεθεί και εκείνα της έκδοσης DStyle Plus, όπου περιλαμβάνονται το σύστημα Connecting Box (το οποίο διαθέτει Bluetooth και υποδοχή USB), ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες βροχής, οι ηλεκτρικά θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, το εμπρός υποβραχιόνιο και οι αισθητήρες φώτων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για όποιον επιλέξει το εν λόγω αυτοκίνητο, κατά την παραλαβή του θα του προσφερθεί και η Benefit Beauty Bag, η οποία διαθέτει προϊόντα της εταιρίας μαζί με το νούμερο ένα make – up το Stay Flawless.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αρχίσει να κινούνται και προς τα δύο φύλα δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις που αφορούν το κάθε ένα ξεχωριστά. Το ήδη πολύ επιτυχημένο στον γυναικείο πληθυσμό DS3 λοιπόν, απέκτησε μία πιο θηλυκή έκδοση. Για όσες κυρίες αλλά και κυρίους ενδιαφέρονται, το DStyle by Benefit έχει ήδη μπει στην Βρετανική αγορά, με την τιμή του να φτάνει τα 23.700€. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το εάν θα διατεθεί στην χώρα μας.

Δημήτρης Τσιάρας