Η Κορεάτικη ομάδα παρουσίασε το νέο της αγωνιστικό όχημα που θα συμμετάσχει στο WRC για το 2014. Με χορηγό τη Shell η πλήρης ονομασία είναι “Hyundai Shell World Rally Team” και το αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί θα είναι το γνωστό i20. Το ντεμπούτο του θα γίνει στο Μόντε Κάρλο στις 14 Ιανουαρίου με τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Τα δίδυμα των οδηγών είναι  Sordo-Neuville και Hänninen-Atkinson με πρωταρχικό στόχο τον τερματισμό και των δύο αυτοκίνητων σε κάθε αγώνα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της ομάδας της Hyundai Motorsport GmbH, Michel Nandan. Μήπως όμως αυτό είναι υπαινιγμός της κορεατική ομάδας για το πρωτάθλημα; Θα φανεί από τους αγώνες. 

Στην αγωνιστική ομάδα της Hyundai εργάζονται περισσότερα από 90 άτομα προσωπικό από 18 χώρες, που αποτελούνται από ειδικούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το έμπειρο προσωπικό της Hyundai. Η ομάδα αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το αποτέλεσμα θα το δούμε σε ένα μήνα με την εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC στη Γαλλία.