Η νέα McLaren P1 στην έκθεση της Στουτγάρδης

ByXenofwntas

26/09/2013

260913mclar-aΗ εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων, η οποία ιδρύθηκε σαν αγωνιστική ομάδα από τον Bruce McLaren το 1963, είναι αυτή τη στιγμή ένα κατασκευαστικό αριστούργημα, με αμέτρητες καταγραφές στο ενεργητικό του στη Formula 1. Το άνοιγμα στη Στουτγάρδη αντιπροσωπεύει όχι μόνο την πρόοδο του κατασκευαστή, αλλά και το ευοίωνο μέλλον του. Αυτό είναι ένα ακόμη ορόσημο στην επιτυχημένη πορεία της McLaren, η οποία μετά από 50 χρόνια εξακολουθεί να  είναι μπροστά από τους υπόλοιπους.

Μόλις τρείς εβδομάδες μετά τα γενέθλια των 50 χρόνων του κατασκευαστή των σπορ αυτοκινήτων, τα μοντέλα του Βρετανού θα λάμψουν στο Meilenwerk της Στουτγάρδης. Ο χώρος είναι κατάλληλα προετοιμασμένος έτσι ώστε να δεχτεί το νέο μοντέλο της αγγλικής εταιρείας με το πάθος και την πολυτέλεια να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο. Μαζί θα είναι η McLaren 12C και η 12C Spider, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να τις θαυμάσουν δίπλα στη McLaren P1, η οποία ήδη έχει γίνει αποδεκτή από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό με ενθουσιασμό στα αποκαλυπτήρια της Γενεύης.

Είναι η πρώτη φορά που το κοινό στη νότια Γερμανία θα είναι σε θέση να δει το αυτοκίνητο. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της McLaren P1 είναι μοναδική, εξασφαλίζοντας νέα επίπεδα επιδόσεων με την απόδοση να φτάνει στους 916 ίππους με τη νέα βελτιωμένη αεροδυναμική της. Όσοι τυχεροί βρεθούν στο χώρο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα τόσο για την ομάδα της McLaren, όσο και για τα αυτοκίνητα στα εγκαίνια που θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.